Fotostudio Foto Renée

Opgroeien gaat veel te snel! Kies nu voor een maatwerk newborn of baby fotoshoot van Foto Renée bij je thuis of in mijn eigen studio en leg die onvergetelijke eerste momenten voor altijd vast. Wil je zelf, met je vriend of vriendin, of met je hele gezin op de foto? Dan kun je een portretfotografie boeken tot maximaal zes personen. 

Dierbare herinneringen maken

Foto Renée biedt een totaalpakket en neemt je alle zorgen uit handen. Vanaf het eerste contact tot aan het eindproduct. In overleg plannen we de fotoshoot en bespreken de producten die jullie willen bestellen zoals bijvoorbeeld een uniek handgemaakt album van Konpoli. Bij voorkeur sturen jullie een foto van de kamer waar de muurdecoratie komt te hangen zodat de kleur en uitvoering van jullie fotoproduct perfect aansluit bij de inrichting. Renée stelt de albums samen en ook de (bijpassende) muurdecoratie. Tijdens de gratis bestelafspraak maken jullie je definitieve keuze. Renée zorgt ervoor dat alle luxe producten naar wens worden aangeleverd.

Foto Renée is er voor jullie, jullie hoeven alleen maar te genieten!

Weet je al wat je wilt?

Heb je al een duidelijk idee wat je wilt? Plan dan gelijk je afspraak in. 

Waarom Foto Renée

Ben je benieuwd hoe een newbornshoot in zijn werk gaat, klik dan hier. Heb je nog vragen, kijk dan eens  of jouw vraag tussen de meest gestelde vragen staat. Op mijn site kun je ook informatie vinden over de verschillende bestelopties of pakketten. Je kunt mij ook altijd een bericht sturen via de mail, whatsapp of via een contactformulier op deze site.