Kinderen zijn het allermooiste cadeau dat je kunt krijgen. Maar opvoeden is niet altijd even makkelijk en dan is het fijn om met andere ouders te kunnen praten over wat je dwars zit. Zelf vind ik het altijd heerlijk als ik van andere ouders hoor dat zij tegen dezelfde dingen aanlopen als ik in de opvoeding van de kinderen. Soms heb je echt het gevoel dat jij de enige bent die met bepaalde puzzelstukjes worstelt.

Alle (aanstaande) ouders hebben weleens vragen over de opvoeding of over de zwangerschap, de bevalling of het geven van borstvoeding.

kopjes koffie opgestapeld voor een koffiezetapparaat, mama cafe

Gelukkig zijn er heel veel herkenbare situaties met oplossingen op internet te vinden maar het is nog veel leuker om echt met mensen te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Aanstaande vrijdag, 8 februari, is er Mama Café in Waddinxveen.
Het Mama Café is de plek waar je met andere (aanstaande) moeders ervaringen kunt uitwisselen. Je legt nieuwe sociale contacten en je krijgt informatie van professionals zoals een deskundige op het gebied van borstvoeding. 

newborn close-up mama cafe

Kijk eens op de site van het CJG in Waddinxveen voor meer informatie. Er worden regelmatig bijeenkomsten gehouden voor (aanstaande) ouders.