Zwangerschapsfotografie

Je zwangerschap is een ontzettend bijzondere tijd. Langzaam krijg je een steeds bollere buik en voel je je kindje groeien. Na negen maanden sluit je die mooie periode alweer af en ga je misschien die grote zware buik wel missen. Een aandenken aan deze tijd is dan ook ontzettend leuk. 

Hoe ga ik te werk?

Afspraak

Na het invullen van een contactformulier, een email of een whatsapp bericht neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken en je wensen door te spreken. 

De beste tijd voor een zwangerschapsshoot is als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. De afspraak kun je het beste maken als je ongeveer 28 weken zwanger bent.

 

De fotoshoot

De fotoshoot kan bij je thuis of in mijn studio plaatsvinden. Als je een groot huis hebt, kan ik daar een kleine studio opzetten. In mijn studio heb ik meer mogelijkheden met verschillende achtergronden en thema’s. Als het weer het toelaat kunnen we ook naar buiten om in het prachtige landschap foto’s te maken. Je partner of kinderen mogen uiteraard ook op de foto!

Bestelafspraak

Ongeveer twee weken na de fotoshoot maken we een afspraak voor je bestelling. Je kiest zelf de mooiste foto’s voor in je album en eventuele extra’s. 

Als je besluit om na deze shoot gelijk een newbornshoot te boeken, dan ontvang je ook nog eens een leuke korting!

Portfolio

Klik op de foto om mijn portfolio te bekijken

Contact

Stuur een bericht als je nog vragen hebt of iets wilt bespreken.

Afspraak

Kies een datum en tijd en maak gelijk een afspraak.