Over mij

Renée de Winter

Wie ben ik?

Mijn naam is Renée de Winter en ik ben al 20 jaar getrouwd met Marcel. Samen hebben we vier kinderen, een zoon en drie dochters. Ook lopen er bij ons twee katten rond, een gezellige, drukke boel dus. 

Waarom ben ik fotograaf geworden?

Al mijn hele leven is fotograferen mijn grote hobby. Waar ik ben, is mijn camera. Sinds 2010 ben ik hier ook professioneel mee bezig. Ik vind het heel belangrijk om mensen op hun gemak te stellen. We maken er een gezellige sessie van met als resultaat mooie en leuke foto’s. Voor de kinderen moet het ook een feestje zijn, zij kunnen lekker zichzelf zijn en daardoor ontstaan er spontane foto’s.Regelmatig volg ik cursussen om bij te blijven en mijzelf verder te ontwikkelen. 

Foto Renée - Fotografie met liefde

Mooie foto’s van je pasgeboren baby zijn een blijvende herinnering en daar help ik je graag mee. Ook als je kindje al wat ouder is, zijn zulke foto’s natuurlijk erg waardevol en dat leg ik graag voor je vast. Voor een newborn en babyshoot kom ik bij jullie thuis. Alle spullen die nodig zijn neem ik mee. Als er een ruimte is met voldoende licht en wat bewegingsruimte kan ik aan de slag. 

Is je kindje nog niet geboren en wil je graag foto’s van je zwangere buik? Dat doe ik ook met liefde voor je. Een zwangerschap fotoshoot op een mooie buitenlocatie of liever met studiolicht bij jullie thuis? Er kan veel, informeer naar de mogelijkheden.

 

Wil je een afspraak maken?

Wil je een mooie fotoshoot van je newborn, je peuter, je puber(s) en/of jezelf, neem dan geheel vrijblijvend contact op via de mail: info@fotorenee.nl of vul een contactformulier in.
Voor portretfotografie, een familieshoot of een loveshoot ben je ook bij mij aan het goede adres.

Hopelijk tot snel!

Foto Renée is ook te vinden op www.fotograaf-info.nl.