Zwangerschap portfolio

In mijn zwangerschap portfolio vind je een aantal voorbeelden van eerdere fotosessies van die prachtige tijd in je leven dat je zwanger bent. Je kunt een vergroting bekijken door op een van de afbeeldingen te klikken. Op mijn facebook en instagram pagina’s kun je natuurlijk nog veel meer voorbeelden vinden. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een zwangerschap fotoshoot, kijk dan op mijn speciale pagina over zwangerschap fotografie. Naast informatie over de mogelijkheden kun je daar ook meer te weten komen over de tarieven die ik hanteer dus zo weet je direct waar je aan toe bent.

Als je nog vragen hebt dan kun je natuurlijk ook altijd even contact met me opnemen

alle diensten

Bij mij kun je die prachtige tijd van je zwangerschap tot aan de eerste verjaardag laten vastleggen met als hoogtepunt natuurlijk de newborn fotoshoot. Hiervoor hoef je de deur niet uit maar kom ik gewoon bij je thuis fotograferen. Wil je meer weten? Klik dan op een van de afbeeldingen hieronder om meer te weten te komen.

Gefeliciteerd! Het aftellen is begonnen. Maak een afspraak als je ongeveer in week 28 zit.

Hoera! Een jongen/meisje. Zo klein zijn ze echt maar heel even dus de shoot doen we in week 1 of 2. Gewoon bij je thuis, ik regel verder alles.​

Veel sneller dan je denkt vliegt het eerste jaar voorbij, tijd voor een feestje! Ik regel de taart, slingers, ballonnen en een badje..

Contact

Stuur een bericht als je nog vragen hebt of iets wilt bespreken.

Afspraak

Kies een datum en tijd en maak gelijk een afspraak.