Cakesmash fotografie

En dan is je kleine prins of prinses al voor de eerste keer jarig en dat moet natuurlijk gevierd worden met een grote taart. Lekker kliederen met slagroom en genieten van al dat zoets!

Voor de cakesmash sessies werk ik samen met een banketbakker uit Gouda. Boek nu een sessie en ik neem de prachtige (en lekkere) taart gratis voor je mee.

Wat kun je verwachten?

Bij een cakesmash zorg ik voor alle attributen. Ballonnen, slingers en andere versieringen neem ik mee/zijn aanwezig in de studio. Voor het allerbelangrijkste deel, de taart, schakel ik een professionele bakker in die iedere keer weer weet te verrassen met een prachtige taart. 

Afspraak

Na het invullen van een contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken en je wensen door te spreken. 

De fotoshoot

De fotoshoot kan bij je thuis plaatsvinden of in mijn eigen studio. Bij mooi weer kunnen de foto’s ook buiten gemaakt worden als je dat leuk vindt. Zoals bij alle andere sessies bepaalt je kindje het verloop van de shoot. Het is mooi als de kleine direct aanvalt op de taart en ik gelijk aan de slag kan. Maar heeft hij of zij nog niet zoveel trek of kijkt je kindje liever eerst de kat uit de boom is dat ook geen probleem. Rond een cakesmash, die ongeveer een uur duurt, hou ik voldoende tijd vrij zodat er ruimte is voor wat uitloop. 

Bestelafspraak

Ongeveer twee weken na de fotoshoot maken we een afspraak voor je bestelling. Je kiest zelf de mooiste foto’s voor in je handgemaakte Konpoli album en eventuele extra’s.

Portfolio

Klik op de foto om mijn portfolio te bekijken

Contact

Stuur een bericht als je nog vragen hebt of iets wilt bespreken.

Afspraak

Kies een datum en tijd en maak gelijk een afspraak.