Cakesmash

Cakesmash fotografie

Wat kun je verwachten?

Bij een cakesmash zorg ik voor alle attributen. Ballonnen, slingers en andere versieringen neem ik mee/zijn aanwezig in de studio. Voor het allerbelangrijkste deel, de taart, schakel ik een professionele bakker in die iedere keer weer weet te verrassen met een prachtige taart. 

Afspraak

Na het invullen van een contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken en je wensen door te spreken. 

De fotoshoot

De fotoshoot kan bij je thuis plaatsvinden of in mijn eigen studio. Bij mooi weer kunnen de foto’s ook buiten gemaakt worden als je dat leuk vindt. Zoals bij alle andere sessies bepaalt je kindje het verloop van de shoot. Het is mooi als de kleine direct aanvalt op de taart en ik gelijk aan de slag kan. Maar heeft hij of zij nog niet zoveel trek of kijkt je kindje liever eerst de kat uit de boom is dat ook geen probleem. Bij mij ben je niet gebonden aan een vaste tijd.   

Bestelafspraak

Ongeveer twee weken na de fotoshoot maken we een afspraak voor je bestelling. Je kiest zelf de mooiste foto’s voor in je handgemaakte Konpoli album en eventuele extra’s.

Portfolio

Klik op de foto om mijn portfolio te bekijken

Foto Renée

Hoenkoopsebuurtweg 32A Haastrecht

06 46 385 387 – renee@fotorenee.nl 

Schuiven naar boven