Newborn en baby fotografie

In blijde verwachting of pas bevallen?

Ben je zelf in verwachting of ken je iemand die een kleintje verwacht? Of ben je zelf net bevallen? De eerste weken zijn vaak heel erg druk en vliegen voorbij. Met een newborn shoot heb je voor altijd een prachtige herinnering aan deze bijzondere tijd. Is je kindje al iets ouder, dan lukt het echte “wrappen” waarschijnlijk niet meer, maar ook dan kun je prachtige foto’s laten maken. Wil je alles op een rijtje hebben, kijk dan op deze pagina. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust even contact met me op.

Hoe werk ik?

Als moeder van 4 kinderen weet ik hoe uniek ieder kind is. Ieder kind is anders en daarom heeft ieder kind een andere benadering nodig. Geduld en rust zijn daarbij uiterst belangrijk. Ik neem materialen mee waarin ik het kindje kan “wrappen” om het gevoel van de baarmoeder te simuleren. Meestal werkt dit rustgevend en valt het kindje wel in slaap. Lukt het niet, dan drinken we rustig een kopje thee en wachten we een goed moment af. 

Afspraak

Na het invullen van een contactformulier neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken en je wensen door te spreken. Ook bespreken we de verschillende pakketten en opties.

De fotoshoot

De fotoshoot is bij je thuis, in de vertrouwde omgeving van moeder en kind. Ik neem alle attributen mee, zelfs een kacheltje tijdens de koudere dagen. Je hoeft dus de deur niet uit, maar spreek je liever af in mijn studio dan kan dat natuurlijk ook want alle materialen zijn daar aanwezig. 

Bestelafspraak

Ongeveer twee weken na de fotoshoot maken we een afspraak voor je bestelling. Je kiest zelf de mooiste foto’s voor in je album en eventuele extra’s.

Portfolio

Klik op de foto om mijn portfolio te bekijken

Contact

Stuur een bericht als je nog vragen hebt of iets wilt bespreken.

Afspraak

Kies een datum en tijd en maak gelijk een afspraak.