Herinneringen maken, meisje ligt op blauw kleed

Tastbare herinneringen

Het moment waarop je voor de eerste keer je kindje in je armen krijgt. Dat gevoel is niet uit te leggen, dat kleine lijfje, de liefde die je dan voelt. Het liefst zou je dat gevoel voor altijd vasthouden. Kinderen worden heel snel groot en dat prille begin vervaagt snel in de drukte van alle dag. Geniet zoveel mogelijk van ieder moment en maak mooie herinneringen, dat is zo belangrijk. Sommige herinneringen staan voor altijd in je geheugen gegrift.

Andere herinneringen kun je gelukkig tastbaar maken. Hoe klein waren die voetjes, hoe schattig dat kleine neusje? Ik wil jullie graag helpen die herinneringen vast te leggen en ze tastbaar te maken. We beginnen met een mooie fotoshoot van je pasgeboren kindje. Daarna maken we samen een mooi babyalbum waar je later (en dat is sneller dan je denkt 😊) met liefde naar terug kunt kijken. Of bestel een mooie canvas voor aan de muur, zodat je je iedere dag kunt verwonderen over je kleine wonder en hoe snel hij of zij groeit en verandert.

Neem tijdens de zwangerschap contact met me op als je meer informatie wilt, als je alvast kennis wilt maken en/of om een fotoshoot te boeken om zo verzekerd te zijn van een plekje voor een newbornshoot als je kindje tussen de 6 en 14 dagen jong is.

Wacht niet tot morgen met herinneringen maken maar geniet van ieder moment en begin nu. Ik hoor graag van je wat ik voor je kan betekenen! 

Vriendelijke groetjes, Renée