Portret en familie fotografie

Ook voor portret en familie fotografie kun je bij foto Renée terecht. Wil je een mooie collectie foto’s van/voor jezelf, van je gezin of je familie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Hieronder kun je lezen hoe ik werk. Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen via het contactformulier

Hoe werk ik?

Afspraak

Na het invullen van een contactformulier, een email of een whatsapp bericht neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken en je wensen door te spreken. 

De fotoshoot

De beste plek voor de fotoshoot is in mijn eigen studio. Daar kan ik variëren met verschillende achtergronden. Neem vooral wat verschillende kleding setjes mee, in de studio is ruimte om je te verkleden. Bij mooi weer kunnen we ook buiten nog wat foto’s maken als je dat leuk vindt. 

Bestelafspraak

Ongeveer twee weken na de fotoshoot maken we een afspraak voor je bestelling. Je kiest zelf de mooiste foto’s voor in je album en eventuele extra’s.

Portfolio

Klik op de foto om mijn portfolio te bekijken