Waarom foto Renée

Mooie foto’s van je pasgeboren baby zijn een blijvende herinnering en daar help ik je graag mee. Ook als je kindje al wat ouder is, zijn zulke foto’s natuurlijk erg waardevol en dat leg ik graag voor je vast. Voor een newborn en babyshoot kom ik bij jullie thuis. Alle spullen die nodig zijn neem ik mee. Als er een ruimte is met voldoende licht en wat bewegingsruimte kan ik aan de slag. 

Is je kindje nog niet geboren en wil je graag foto’s van je zwangere buik? Dat doe ik ook met liefde voor je. Een zwangerschap fotoshoot op een mooie buitenlocatie of  liever met studiolicht bij jullie thuis? Er kan veel, informeer naar de mogelijkheden.

Voor portret-fotografie, een familieshoot of een loveshoot ben je ook bij mij aan het goede adres. Wil je eerst wat meer over mij te weten komen, dan kun je ook een kijkje nemen op de “over mij” pagina op deze site.