Fotografie met liefde

De specialist in newborn en baby fotografie bij je thuis

Fotografie met liefde door Foto Renée

Waarom foto Renée?

Mooie foto’s van je pasgeboren baby zijn een blijvende herinnering en daar help ik je graag mee. Ook als je kindje al wat ouder is, zijn zulke foto’s natuurlijk erg waardevol en dat leg ik graag voor je vast. Voor een newborn en babyshoot kom ik bij jullie thuis. Alle spullen die nodig zijn neem ik mee. Als er een ruimte is met voldoende licht en wat bewegingsruimte kan ik aan de slag.

Is je kindje nog niet geboren en wil je graag foto’s van je zwangere buik? Dat doe ik ook met liefde voor je. Een zwangerschapsshoot op een mooie buitenlocatie of  liever met studiolicht bij jullie thuis? Er kan veel, informeer naar de mogelijkheden.

Voor portret-fotografie, een familieshoot of een loveshoot ben je ook bij mij aan het goede adres.

 

Fotografie door Renée

Maar wie ben ik eigenlijk? Mijn naam is Renée de Winter, al 19 jaar getrouwd met Marcel. Samen hebben we 4 kinderen, een zoon en 3 dochters. Ook lopen er bij ons 2 katten rond.

Al mijn hele leven is fotograferen mijn grote hobby. Waar ik ben, is mijn camera. Sinds 2010 ben ik hier ook professioneel mee bezig. Ik vind het heel belangrijk om mensen op hun gemak te stellen. We maken er een gezellige sessie van met als resultaat leuke ontspannen foto’s. Voor de kinderen moet het ook een feestje zijn, zij kunnen lekker zichzelf zijn en daardoor ontstaan er spontane foto’s.

Van klanten krijg ik vaak te horen dat ik veel geduld heb 😊 .
Voor een newbornsessie is geduld ontzettend belangrijk. Alles draait om rust, reinheid en regelmaat, om het welzijn van jullie kleine wonder. Ik neem veel tijd voor de sessie, zodat we het ritme van de baby kunnen volgen.

Regelmatig volg ik cursussen om te blijven leren en mezelf te ontwikkelen.

Wil je graag een mooie fotoshoot van je newborn, je peuter, je puber(s) en/of jezelf, neem dan geheel vrijblijvend contact op via de mail: renee@fotorenee.nl of vul hier een contactformulier in. Neem ook eens een kijkje op mijn facebook-pagina of instagram

Hopelijk tot snel!

Scroll to top