Hallo, ik zal me even voorstellen: Ik ben Renée, het gezicht achter de camera.

Hallo, even een foto van mezelf. Waarschijnlijk weet nog niet iedereen wie het gezicht is achter de camera van foto Renée, dus tijd om daar verandering in te brengen, ik zal me even voorstellen:

Ik ben dus Renée en dit jaar alweer 20 jaar getrouwd met Marcel. Samen hebben we 4 kinderen, een zoon en 3 dochters. Ook lopen er bij ons 2 katten rond. Naast fotograferen hou ik heel erg van sporten en 3 keer in de week geef ik les (indoor-row) op de allerleukste sportschool van Gouda, Living Well XL! Ik vind het ook heerlijk om leuke dingen met het gezin te doen, lekker een dagje naar de dierentuin (camera mee 😊 ), een heerlijke bos of strandwandeling (camera mee 😊 ) en natuurlijk mooie reizen maken. Scandinavie en Kroatië zijn favoriet. Mooie steden bezoeken maar ook de natuur in. En ook dan gaat zeker de camera mee.

Tijdens fotoshoots vind ik het heel belangrijk om mensen op hun gemak te stellen. We maken er een gezellige sessie van met als resultaat leuke ontspannen foto’s. Voor de kinderen moet het ook een feestje zijn, zij kunnen lekker zichzelf zijn en daardoor ontstaan er spontane foto’s.

Van klanten krijg ik vaak te horen dat ik veel geduld heb  . 
Voor een newbornsessie is geduld ontzettend belangrijk. Alles draait om rust, reinheid en regelmaat, om het welzijn van jullie kleine wonder. Ik neem veel tijd voor de sessie, zodat we het ritme van de baby kunnen volgen.

Regelmatig volg ik cursussen om te blijven leren en mezelf te ontwikkelen.

Contact

Wil je graag een mooie fotoshoot van je newborn, je peuter, je puber(s) en/of jezelf, neem dan geheel vrijblijvend contact op via de mail: renee@fotorenee.nl of vul hier een contactformulier in. Neem eens een kijkje op mijn instagram-pagina of facebook-pagina. We kunnen natuurlijk ook altijd een kennismakingsafspraak maken zodat ik me persoonlijk kan voorstellen.

Hopelijk tot snel!